Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore

Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore (doos van 6 flessen)

Corte Giara Valpolicella

Corte Giara Valpolicella (doos van 6 flessen)

Corte Giara Soave (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
Sl-1904

Corte Giara Soave

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Garganega en Chardonnay druiven.

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak. Kwaliteits wijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

 

Corte Giara Soave

Deze Italiaanse witte wijn heeft een heldere strogele kleur met een groen zweempje. Delicaat en fris, stuivend met florale tonen, citrus en appel. Droog, heel fruitig en zacht.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn als aperitief. Bij pastagerechten met zeevruchten, pastasalades, antipasti met groente, pasta met gesmoorde paddenstoelen, risotto met (groene) groente en/of kruiden, zachtjes in de oven gegaarde of gestoomde vis, zachte, romige kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Corte Giara Soave
Land Italië
Producent Corte Giara
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Garganega
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl