Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore

Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore

Corte Giara Valpolicella

Corte Giara Valpolicella

Corte Giara Soave

€ 9,75
SKU
Sl-1904
Corte Giara Soave is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Corte Giara Soave

Corte Giara Soave is een witte wijn afkomstig uit de Soave-regio in Veneto, Italië. Deze wijn is gemaakt van de Garganega-druivensoort, die typisch is voor de regio en bekend staat om zijn frisheid en levendige karakter.

Corte Giara Soave heeft een bleekgele kleur met groenachtige reflecties. In de neus biedt de wijn verfrissende aroma's van wit fruit, zoals perzik, peer en citrus, samen met florale tonen en een vleugje kruiden. Op het gehemelte is de wijn droog, licht tot medium bodied en goed in balans, met levendige zuren die de frisheid versterken. De smaakprofielen omvatten opnieuw wit fruit, aangevuld met minerale tonen en een subtiele amandelachtige bitterheid op de afdronk.

Over het algemeen is Corte Giara Soave een toegankelijke en verfrissende witte wijn die plezierig is om te drinken. Het vertegenwoordigt de kenmerkende stijl van Soave-wijnen, waarbij de nadruk ligt op frisheid, fruitigheid en drinkbaarheid.

Wijn - Spijs

Corte Giara Soave is een veelzijdige wijn die goed samengaat met verschillende gerechten. Het is een uitstekende keuze als aperitiefwijn en kan ook worden genoten bij lichte voorgerechten, salades, visgerechten en gevogelte. De verfrissende zuurgraad en het fruitige karakter van de wijn maken het een uitstekende partner voor zomerse gerechten en gerechten met een mediterrane flair.

Corte Giara Soave

Corte Giara Soave is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Garganega en Chardonnay druiven.

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak.

Kwaliteitswijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie
Product Corte Giara Soave
Land Italië
Producent Corte Giara
Type wijn Wit
Regio Veneto
Druivensoort Overige druiven wit
Prijs per fles € 9,75
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1