Los Vascos Cabernet Sauvignon

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Santa Rita Label 120 Cabernet Sauvignon

Santa Rita Label 120 Cabernet Sauvignon

Montes Reserva Cabernet Sauvignon

€ 9,95
SKU
DGS-29144
Montes Reserva Cabernet Sauvignon is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Montes Reserva Cabernet Sauvignon

Montes Reserva Cabernet Sauvignon is een rode wijn van Montes Winery uit Chili. Deze wijn is gemaakt van 85% Cabernet Sauvignon-druiven, aangevuld met een blend van andere rode druivensoorten, afkomstig van geselecteerde wijngaarden in de Colchagua Valley.

In het glas heeft Montes Reserva Cabernet Sauvignon een diepe robijnrode kleur. Het boeket is uitnodigend met aroma's van rijpe bessen, zwarte kersen, cassis en subtiele kruidige tonen. Op het gehemelte biedt deze wijn een volle body met zachte tannines. De smaak is fruitig en goed gestructureerd, met tonen van zwarte bessen, pruimen, vanille en een vleugje eikenhout. De wijn heeft een goede balans tussen fruitige frisheid en rijpe complexiteit.

Met Montes Reserva Cabernet Sauvignon toont Montes de kracht en elegantie van de Cabernet Sauvignon-druif uit de Colchagua Valley. Het is een toegankelijke en smaakvolle wijn die de kwaliteit en het vakmanschap van het wijnhuis weerspiegelt.

Wijn - Spijs

Montes Reserva Cabernet Sauvignon is een veelzijdige wijn die goed samengaat met verschillende gerechten. Het past goed bij gegrild rood vlees, lamsvlees, stoofschotels, pasta met rode saus en harde kazen. Het is een wijn die zowel geschikt is voor alledaagse gelegenheden als voor speciale diners.

Montes Reserva Cabernet Sauvignon

Montes Reserva Cabernet Sauvignon is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña Montes uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Viña Montes

Viña Montes is een gerenommeerde wijnmakerij gelegen in Chili. Het werd opgericht in 1988 door vier vrienden: Aurelio Montes, Douglas Murray, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand. Viña Montes is er trots op enkele van de beste wijnen van Chili te produceren en heeft internationale erkenning gekregen voor de kwaliteit en consistentie van hun producten.

De wijnmakerij is gelegen in de Colchagua Valley, een van de meest gerenommeerde wijnregio's in Chili. Het gebied staat bekend om zijn gunstige klimaat en diverse bodemsoorten, die ideale omstandigheden bieden voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit. Montes Winery maakt gebruik van duurzame wijnbouwpraktijken en streeft naar het behoud van het milieu in hun wijnproductie.

Viña Montes produceert een breed scala aan wijnen, variërend van rode en witte wijnen tot mousserende en dessertwijnen. Ze staan vooral bekend om hun iconische Montes Alpha-lijn, die enkele van hun meest geprezen en hoogwaardige wijnen omvat. Een van de bekendste wijnen van Montes is de Montes Alpha Cabernet Sauvignon, een rijke en complexe rode wijn met tonen van zwarte bessen, kersen, cacao en kruiden. Andere populaire wijnen zijn onder meer de Montes Alpha Chardonnay, Montes Twins Red Blend en Montes Outer Limits Sauvignon Blanc.

Viña Montes combineert traditionele wijnmaak technieken met moderne innovaties om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. Ze streven ernaar om de unieke eigenschappen van de Chileense terroir te weerspiegelen in hun wijnen, met een focus op elegantie, balans en expressie.

Meer informatie
Product Montes Reserva Cabernet Sauvignon
Land Chili
Producent - Brand Viña Montes
Type wijn Rood
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Prijs per fles € 9,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1