Alois Lageder Gewürztraminer

Alois Lageder Gewürztraminer (doos van 6 flessen)

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Los Vascos Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Los Vascos Chardonnay (doos van 6 flessen)

€ 20,70
SKU
MON-32085

Los Vascos Chardonnay

Los Vascos Chardonnay is een heerlijke Chileense witte wijn van Viña Los Vascos uit Colchagua Valley Chili. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Viña Los Vascos 

Op de plaats waar nu Viña Los Vascos staat (Colchagua Vallei in Midden-Chili), werden 250 jaar geleden door de familie Echenique de eerste wijnstokken aangeplant. Omstreeks 1850 werden de eerste Franse druivenrassen geïntroduceerd. In 1981 kreeg de bodega definitief de naam Viña Los Vascos, een eerbetoon aan de oorspronkelijke Baskische eigenaren. Sinds 1988 maakt Los Vascos deel uit van de Domaines Barons de Rothschild (Lafite), een groep wijnhuizen onder leiding van het befaamde Château Lafite-Rothschild in Bordeaux. De wijngaarden liggen op ruim 120 meter hoogte en op ca. 40 kilometer van de Stille Oceaan. Wind van zee tempert de hitte tijdens de zomermaanden en ‘s winters is het gebied vrij van vorst. Door de flinke temperatuurverschillen tussen dag en nacht rijpen de druiven langzaam en krijgen ze alle gelegenheid om hun volledige aromapotentieel te ontwikkelen.

Los Vascos Chardonnay

Los Vascos Chardonnay, een Chileense wijn uit Colchagua Valley, is helder en licht goudgeel van kleur. Los Vascos Chardonnay heeft een delicate geur met mooie fruittonen en een exotische toets. Zuiver en stijlvol van smaak, heel fruitig, levendig en sappig.

Wijn - Spijs

Fantastisch wijn bij ondermeer vis, voorafjes, amuses, bouillabaisse, terrines, licht gekruid wit vlees en als aperitief.

Meer informatie
Product Los Vascos Chardonnay
Land Chili
Producent Vina Los Vascos
Type Witte wijn
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,45
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl