Corvo Bianco

Corvo Bianco

Bertani Due Uve

Bertani Due Uve Pinot Grigio Sauvignon

Corvo Rosso

€ 11,95
SKU
TP-330008
Corvo Rosso is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Corvo Rosso

Corvo Rosso heeft een levendige robijnrode kleur, met granaatrode nuances. Zijn geur is intens, complex, kersachtig, etherisch en aangenaam en zijn smaak is droog, vol, aangenaam wijnachtig, evenwichtig en vasthoudend.

Samen met Corvo Bianco was Corvo Rosso de eerste wijn die in 1824 op Sicilië werd gebotteld en is vandaag de dag een van de meest geliefde wijnen dankzij zijn vermogen om altijd modern te zijn. Deze wijn heeft een volle en zachte smaak, is het de perfecte uitdrukking van het druivenras en ideaal voor elke dag op tafel.

Wijn - Spijs

Deze wijn gaat fantastisch samen met gegrild vlees, wildgerechten en half rijpe kazen.

Corvo Rosso

Corvo Rosso is een Italiaanse rode wijn uit Sicilië van wijnhuis Corvo. Deze wijn is gemaakt van een blend van lokale Siciliaanse rode druivenrassen.

Corvo

Corvo is opgericht in 1824 en is al bijna twee eeuwen een zichzelf vernieuwende klassieker. Wijnen die geschikt zijn voor uw dagelijkse wijntje, voor momenten van ontspanning en momenten van levendigheid, vol persoonlijkheid en plezier.

Sicilië wijn

Het eiland Sicilië is uniek gelegen halverwege Italië en Spanje. Sicilië is het grootste eiland in de Mediterrane zee met de hoogste actieve vulkaan ter wereld: De Etna. De lavagrond rondom de vulkaan is zeer vruchtbaar en zorgt voor de productie van unieke wijnen. Het eiland heeft een kenmerkend Middellands Zeeklimaat met warme zomers en zachte winters waar behoorlijk wat regen zorgt voor een zeer geschikt klimaat voor gevarieerde wijnbouw. Sicilië staat bekend om de productie van geweldige wijnen met inheemse druivenrassen. In totaal omslaat Sicilië 140.000 hectare wijngaardoppervlakte, wat het grootste oppervlakte omslaat van heel Italië.

Meer informatie
Product Corvo Rosso
Land Italië
Producent Corvo Vini
Type wijn Rood
Regio Sicilië
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 11,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1