La Crema Wines

La Crema Wines

La Crema

La Crema Wines is een in Californië gevestigde wijnmakerij die in 1979 werd opgericht door Rod Berglund en zijn vrouw Deborah. Het wijnhuis bevindt zich in de regio Russian River Valley in Sonoma County en staat bekend om het produceren van hoogwaardige Chardonnay- en Pinot Noir-wijnen.

La Crema haalt druiven uit verschillende wijngaarden in heel Californië, waaronder de Russian River Valley, Anderson Valley en de Sonoma Coast. Het wijnhuis richt zich op duurzame landbouwpraktijken en veel van de wijngaarden waar het vandaan komt, zijn gecertificeerd duurzaam of biologisch.

La Crema produceert een verscheidenheid aan Chardonnays en Pinot Noirs, waaronder bottelingen en blends van één enkele wijngaard. De wijnmakerij produceert ook kleine hoeveelheden andere variëteiten, waaronder Pinot Gris, Viognier en Syrah.

De wijnbereidingsfilosofie van La Crema legt de nadruk op balans, elegantie en complexiteit, en de wijnmakerij gebruikt een combinatie van traditionele en moderne wijnbereidingstechnieken om deze kwaliteiten in hun wijnen te bereiken. De wijnen worden gerijpt in Franse eikenhouten vaten om complexiteit en diepte toe te voegen.

La Crema-wijnen hebben in de loop der jaren talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen en staan ​​hoog aangeschreven bij zowel critici als consumenten. De wijnmakerij heeft proeflokalen in zowel Sonoma als het nabijgelegen stadje Healdsburg, waar bezoekers de wijnen kunnen proeven en kopen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.