Gravel & Loam

Gravel & Loam

Gravel & Loam

Gravel & Loam is een boetiekwijnmakerij in de wijnstreek Martinborough op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het wijnhuis is in 2013 opgericht door wijnmaker David Clouston, die ook wijn maakt onder zijn eigen label Two Rivers of Marlborough.

Gravel & Loam is toegewijd aan het produceren van wijnen die het unieke terroir van de Martinborough-regio tot uitdrukking brengen. De naam van het wijnhuis weerspiegelt de grindbodems en leemachtige klei die kenmerkend zijn voor het gebied en die bijdragen aan het onderscheidende karakter van de wijnen.

De wijnmakerij produceert een scala aan variëteiten, waaronder Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Riesling. De Pinot Noir-wijnen van Gravel & Loam zijn bijzonder opmerkelijk en worden geprezen om hun elegantie, finesse en complexiteit.

Naast de focus op het produceren van terroirgedreven wijnen van hoge kwaliteit, zet Gravel & Loam zich ook in voor duurzame landbouwpraktijken. De wijnmakerij is lid van Sustainable Winegrowing New Zealand en gebruikt een reeks technieken om de impact op het milieu te minimaliseren en de gezondheid van de wijngaard en het omliggende ecosysteem te behouden.

Over het algemeen is Gravel & Loam een gerespecteerde producent van premium wijnen die het unieke terroir van de Martinborough-regio weerspiegelen. Met zijn focus op duurzaamheid en toewijding aan kwaliteit heeft de wijnmakerij snel een reputatie opgebouwd als een van de opkomende wijnproducenten van Nieuw-Zeeland.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.