Vignoble des 2 Lunes Crémant d'Alsace Clair 2 Lunes Zero Dosage

Vignoble des 2 Lunes Crémant d'Alsace Clair 2 Lunes Zero Dosage

Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut

€ 14,50
SKU
MON-769007
Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut

Dopff Crémant d'Alsace Cuvée Julien Brut is een verfijnde mousserende wijn afkomstig van het prestigieuze wijnhuis Dopff au Moulin in de Elzas-regio van Frankrijk. Deze wijn is gemaakt volgens de traditionele methode, vergelijkbaar met die van Champagne, en wordt beschouwd als een van de beste Crémants uit de regio.

De Cuvée Julien Brut heeft een heldere en briljante goudgele kleur, met een levendige en aanhoudende bubbel die het glas vult. Bij het proeven biedt deze Crémant een heerlijk fris en fruitig aroma van groene appels, citrusvruchten en witte bloemen, gecombineerd met subtiele brioche-tonen.

Het smaakprofiel van deze mousserende wijn is elegant en evenwichtig, met verfrissende tonen van citroen en groene appel die mooi samengaan met hints van toast en amandel. De fijne mousse zorgt voor een zachte textuur en een feestelijk karakter.

Met zijn uitstekende kwaliteit en feestelijke karakter blijft de Dopff Crémant d'Alsace Cuvée Julien Brut een geliefde keuze voor liefhebbers van mousserende wijnen die op zoek zijn naar een betaalbaar alternatief voor Champagne, maar met dezelfde finesse en klasse.

Wijn - Spijs

Dopff Crémant d'Alsace Cuvée Julien Brut is een uitstekende keuze als aperitief en past ook perfect bij een breed scala aan gerechten. Het is een veelzijdige wijn die kan worden gecombineerd met zeevruchten, lichte salades, wit vlees en zachte kazen.

Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut

Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut is een heerlijke witte Franse Elzas mousserende wijn van het wijnhuis Dopff au Moulin uit Riquewihr Elzas Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Pinot Blanc en Auxerrois druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 6°C en 8°C.

Dopff au Moulin

Dopff au Moulin is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in Riquewihr, een pittoresk dorpje in de Elzas-regio van Frankrijk. Het wijnhuis heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw en wordt beschouwd als een van de oudste familiebedrijven in de Elzas.

Het domein strekt zich uit over 70 hectare wijngaarden, die verspreid zijn over verschillende terroirs in de Elzas. Dopff au Moulin heeft zich altijd toegelegd op duurzame wijnbouwpraktijken en het behoud van de natuurlijke omgeving, wat resulteert in wijnen die het unieke karakter van hun terroir weerspiegelen.

Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan kwaliteit, blijft Dopff au Moulin een gevestigde naam in de Elzas-wijnindustrie en blijft het de harten van wijnliefhebbers veroveren met zijn prachtige en expressieve wijnen.

Meer informatie
Product Dopff Crémant D'Alsace Cuvee Julien Brut
Land Frankrijk
Producent - Brand Dopff au Moulin
Type wijn Mousserend
Regio Elzas
Druivensoort Overige druiven wit
Prijs per fles € 14,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 6