Fritz Haag Riesling Trocken

Fritz Haag Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Heymann-Lowenstein Riesling F

Heymann-Lowenstein Riesling F (doos van 6 flessen)

Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

€ 153,00
SKU
RES-34371

Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Riesling Trocken

Deze heerlijke Moezel wijn is in de neus en op het verhemelte betoverend door de lichtvoetige synthese van rijpe vruchten en mineraliteit. 

Wijn - Spijs

Geweldig, zuiver en verfrissend als aperitief. Aanbevolen bij zuivere bereidingen van vis, al dan niet in combinatie met ziltige zeester (lamsoren) of zeekraal, bosui, groene risotto en groente uit de wok. Ook bijzonder als begeleider van groene salades met zalm of zalmforel.

Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Riesling Trocken

Is een heerlijke witte Duitse Moezel wijn van het wijnhuis Heymann-Löwenstein. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C. 

Heymann-Löwenstein

Reinhard Löwenstein presenteert zijn wijnen als een filosoof, waarbij hij haast poëtische omschrijvingen geeft van zijn top wijngaarden. Hij is een van de specialisten op het gebied van Duitse wijnen. Filosoof, intellectueel en, zeker in zijn jongere jaren, querulant. Altijd heeft hij een gegronde mening paraat, over van alles. Maar hij heeft geen praatjes nodig om zijn wijnen te verkopen, want die spreken voor zichzelf. Hij maakt zes Rieslings uit individuele wijngaarden, die afhankelijk van het restzoet gehalte als Grosse Lage of als Grosses Gewächs op de markt komen (de bovengrens voor Grosses Gewächs is 9 gram restsuiker per liter). Alle zes zijn ze enorm terroir getypeerd.

Meer informatie
Product Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Riesling Trocken
Land Duitsland
Producent Heymann Löwenstein
Type Witte wijn
Regio Moezel
Druivensoort Riesling
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 25,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl