La Crema Monterey Chardonnay

La Crema Monterey Chardonnay

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

€ 18,95
SKU
VER-0443060
Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma’s van perzik, appel en peer. Mooie balans. Licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijngaarden liggen in drie County’s, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County.

De druiven vergisten en rijpen in Frans en Amerikaans eiken, het geeft de witte wijn meer complexiteit en rijkheid. De houtrijping duurt 7 maanden.

Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Zo weten de wijnmakers precies wat een wijngaard nodig heeft en welke druivensoort het beste resultaat geeft op een bepaalde ondergrond.

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een heerlijke Californische witte wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Kendall Jackson

In 1974 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten. Vervolgens verving hij deze bomen voor wijnstokken Chardonnay. Hiermee werd wijnhuis Kendall-Jackson in 1982 geboren. Jess Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay wijn in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series, wijnen winnen prestigieuze prijzen en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson.

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay
Land Californië
Producent Kendall Jackson
Type wijn Wit
Regio Sonoma
Druivensoort Chardonnay
Prijs per fles € 18,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1