Schug Chardonnay Sonoma Coast

Schug Chardonnay Sonoma Coast (doos van 6 flessen)

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay (doos van 6 flessen)

€ 101,70
SKU
VER-0443060

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

Is een heerlijke Californische witte wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Kendall Jackson

In 1974 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten. Vervolgens verving hij deze bomen voor wijnstokken Chardonnay. Hiermee werd wijnhuis Kendall-Jackson in 1982 geboren. Jess Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay wijn in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series, wijnen winnen prestigieuze prijzen en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson.

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma’s van perzik, appel en peer. Mooie balans. Licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijngaarden liggen in drie County’s, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County.

De druiven vergisten en rijpen in Frans en Amerikaans eiken, het geeft de witte wijn meer complexiteit en rijkheid. De houtrijping duurt 7 maanden. 

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

 

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay
Land Californië
Producent Kendall Jackson
Type Witte wijn
Regio Sonoma
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 16,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl