Napa Cellars Chardonnay

Napa Cellars Chardonnay

Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay

€ 19,95
SKU
VER-0443060
Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Kendall Jackson Vintner's Chardonnay

Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay is een knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma’s van perzik, appel en peer. Mooie balans. Licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijngaarden liggen in drie County’s, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County.

De druiven vergisten en rijpen in Frans en Amerikaans eiken, het geeft de witte wijn meer complexiteit en rijkheid. De houtrijping duurt 7 maanden.

Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Zo weten de wijnmakers precies wat een wijngaard nodig heeft en welke druivensoort het beste resultaat geeft op een bepaalde ondergrond.

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay

Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay is een heerlijke Californische witte wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Kendall Jackson

Kendall-Jackson Wine Estates is een gerenommeerd Amerikaans wijnhuis dat gevestigd is in Sonoma County, Californië. Het wijnhuis staat bekend om zijn voortreffelijke wijnen en wordt alom gerespecteerd in de wijnindustrie. Kendall-Jackson werd opgericht door Jess Jackson en Barbara Banke in 1982 en heeft sindsdien een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd.

Dit wijnhuis is bijzonder bekend om zijn Chardonnay-wijnen, die worden geprezen om hun rijke smaak en uitgebalanceerde karakter. Ze hechten ook veel waarde aan duurzame wijnbouwpraktijken en zetten zich in voor milieubewuste methoden in hun wijngaarden.

Kendall-Jackson Wine Estates biedt een scala aan wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir en Sauvignon Blanc, naast hun iconische Chardonnay. Hun wijnen worden vaak geassocieerd met kwaliteit en vakmanschap, en het wijnhuis blijft een favoriet onder wijnliefhebbers over de hele wereld. Als je op zoek bent naar wijnen met een rijke geschiedenis en een reputatie voor excellentie, is Kendall-Jackson zeker een wijnhuis om te verkennen.

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay
Land Californië
Producent - Brand Kendall Jackson
Type wijn Wit
Regio Sonoma
Druivensoort Chardonnay
Prijs per fles € 19,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1