Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon

Phebus Mendoza Reservado Cabernet Sauvignon

Phebus Mendoza Reservado Cabernet Sauvignon

Phebus Cabernet Sauvignon

€ 7,95
SKU
MON-30496
Phebus Cabernet Sauvignon is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Phebus Cabernet Sauvignon

Phebus Cabernet Sauvignon is een rode wijn van het wijnhuis Fabre Montmayou, gevestigd in Mendoza, Argentinië. Zoals de naam aangeeft, is het een wijn gemaakt van de Cabernet Sauvignon-druif, een van 's werelds meest bekende en gewaardeerde druivensoorten voor rode wijn.

In Mendoza, Argentinië, gedijt de Cabernet Sauvignon-druif goed vanwege het gunstige klimaat en de bodemgesteldheid. De wijnen die van deze druivensoort worden gemaakt, zijn vaak diep rood van kleur en hebben een rijke smaak met tonen van zwart fruit, zoals cassis en zwarte bessen, samen met kruidige en soms aardse aroma's.

Phebus Cabernet Sauvignon heeft een volle body met stevige tannines en een goede structuur.

Wijn - Spijs

Phebus Cabernet Sauvignon is een uitstekende begeleider van gegrild rood vlees, wildgerechten, stoofschotels en harde kazen.

Phebus Cabernet Sauvignon

Phebus Cabernet Sauvignon is een heerlijke Argentijnse rode wijn uit de regio Mendoza in Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Phebus - Fabre

Phebus is een wijnmerk dat afkomstig is uit Argentinië. Het merk is eigendom van het wijnhuis Fabre Montmayou, dat gevestigd is in Mendoza, een van de meest gerenommeerde wijnregio's van Argentinië.

Phebus wijnen zijn vooral bekend om hun kwaliteit en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het wijnhuis Fabre Montmayou staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan het produceren van hoogwaardige wijnen die het unieke karakter van het Argentijnse terroir weerspiegelen.

Het wijnassortiment van Phebus omvat een verscheidenheid aan druivensoorten, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc en meer. De nadruk ligt vooral op rode wijnen, en de Malbec-druif, die zeer geschikt is voor het klimaat en de bodemgesteldheid in Argentinië, speelt vaak een prominente rol in hun assortiment.

Phebus-wijnen worden vaak gekenmerkt door hun rijke smaakprofiel, met aroma's van rijp fruit, specerijen en aardse tonen. Ze kunnen soepel en vol van smaak zijn, met zachte tannines en een aangename afdronk.

Meer informatie
Product Phebus Cabernet Sauvignon
Land Argentinië
Producent - Brand Bodegas Phebus
Type wijn Rood
Regio Mendoza
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Prijs per fles € 7,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1