Wijs en Zonen Assam Melange

Wijs en Zonen Assam Melange (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Ceylon Melange

Wijs en Zonen Ceylon Melange (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Lapsang Souchong (4 pakken thee van 227 gram)

€ 65,00
SKU
Wijs0002
Wijs en Zonen Lapsang Souchong (4 pakken thee van 227 gram) is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Wijs en Zonen Lapsang Souchong

Lapsang Souchong-thee is een soort zwarte thee die oorspronkelijk uit de regio Wuyi in de provincie Fujian in China komt. Het wordt gemaakt door de theebladeren te roken boven vuren van dennenhout, wat de thee een kenmerkend rokerig aroma en smaak geeft.

De theebladeren die worden gebruikt om Lapsang Souchong-thee te maken, worden geplukt van de Camellia sinensis-plant en vervolgens verdord, gerold, geoxideerd en gedroogd voordat ze worden gerookt boven dennenhoutvuren. Dit rookproces geeft de thee een unieke rooksmaak die vaak wordt beschreven als een smaak zoals kampvuur of gerookt vlees.

Lapsang Souchong-thee heeft een gedurfde en onderscheidende smaak die het best op zichzelf kan worden genoten, zonder melk of suiker. De thee wordt vaak geserveerd in een kleine theepot of kopje en kan worden gecombineerd met hartige snacks zoals kaas of gerookt vlees.

Deze thee is een populaire keuze voor theedrinkers die houden van gedurfde en rokerige smaken. 

Koninklijke Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend theebedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft men veel klanten in heel Europa.

In 1792 begon de familie Wijs een handel in koffie en thee. In 1828 opende de familie een zaak in Amsterdam, waar mensen van heinde en verre kwaliteits koffie en thee kwamen halen. Het winkelpand zit er nog steeds, maar sinds November, 2006 zit Wijs & Zonen op een prachtige nieuwe lokatie.

Wijs & Zonen thee wordt verkocht in Europa, Japan en in de Verenigde Staten. De geuren van de Wijs-mélanges zijn ongelooflijk teder en intens!

Meer informatie
Product naam Wijs en Zonen Lapsang Souchong Thee
Aantal 4