Corette Cinsault Rose

Corette Cinsault Rosé

Château Lancyre Clos des Combes

Château Lancyre Clos des Combes

Corette Merlot

€ 9,95
SKU
RES-080005
Corette Merlot is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Corette Merlot

Corette Merlot heeft een donkere kleur en geeft geuren af van cassis en bramen, gecombineerd met aroma’s van kaneel en tijm. In de mond is hij vol, rond, rijk en fluwelig. Een zeer toegankelijke maar karaktervolle wijn.

Wijn - Spijs

Deze Merlot wijn is een ideale begeleider van vlees, gevogelte en diverse kazen.

Wijngaarden

Corette Merlot komt van wijngaarden uit verschillende regio’s binnen de Languedoc-Roussillon. De verschillende eigenschappen van de wijngebieden worden optimaal benut met als resultaat een evenwichtige wijn. De productie geschiedt op klassieke wijze volgens tradities uit de Bordeaux. Klassieke vinificatie volgens het principe dat in Bordeaux gehanteerd wordt: lange inweking van de druivenschillen. Een deel van de wijn wordt zes tot negen maanden opgevoed op eikenhouten vaten.

Corette Merlot

Corette Merlot is een heerlijke Franse Languedoc-Roussillon wijn van Badet Clément uit Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Merlot druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Corette

Corette wijnen zijn gemaakt om elke dag wijn te drinken, met een mooie prijs kwaliteits - verhouding. De wijnen worden gemaakt door Badet Clément, van Catherine en Laurent Delaunay, een groot wijnhuis dat stamt uit Bourgogne, maar ook al tijden actief is in de Languedoc-Roussillon en de zuidelijke Rhône.

Het zijn allemaal wijnen van een enkel druivenras (mono cépages), acht in totaal, in een heel rijke toegankelijke fruitige stijl. Deze wijn zijn niet alleen typerend voor hun druivenrassen, maar ook voor de streek van herkomst.

Meer informatie
Product Corette Merlot
Land Frankrijk
Producent - Brand Corette
Type wijn Rood
Regio Languedoc - Roussillon
Druivensoort Merlot
Prijs per fles € 9,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 6