Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Heinrich Blaufränkisch

Heinrich Blaufränkisch

Heinrich Naked Red

€ 14,50
SKU
RES-0919020
Heinrich Naked Red is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Heinrich Naked Red

"Heinrich Naked Red" is een specifieke wijn geproduceerd door Weingut Heinrich, een gerenommeerde Oostenrijkse wijnmakerij gelegen in de wijnregio Burgenland.

"Naked Red" is een blend van rode druivensoorten die typisch zijn voor de regio, zoals Blaufränkisch, Zweigelt en St. Laurent. Deze druivensoorten zijn wijdverbreid in Oostenrijk en hebben elk hun eigen karakteristieken, wat bijdraagt aan de complexiteit en diversiteit van de wijn.

Naked Red staat voor eenvoudig, origineel, onvervalst en puur. Het wijnhuis staat bekend om zijn biodynamische wijnbouwpraktijken, waarbij het respecteren van de natuur en het terroir centraal staat. Hierdoor worden de wijnstokken gezond gehouden en kunnen de druiven op hun best groeien.

In het glas heeft Heinrich Naked Red een dieprode kleur met aroma's van rood fruit zoals kersen en bessen, gecombineerd met kruidige tonen en een vleugje mineraliteit.

Wijn - Spijs

Deze rode wijn is een puur vloeibaar dagelijks genot, geweldige wijn voor op het zomerse terras, picknicks, landelijk buffetten, lichte lunch, barbecue, feesten, informele recepties en etentjes.

Heinrich Naked Red

Heinrich Naked Red is een heerlijke rode wijn uit de regio Burgenland Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Blaufränkisch, St Laurent, Zweigelt druiven door Weingut Heinrich.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 14°C en 16°C.

Weingut Heinrich

Weingut Heinrich is een Oostenrijkse wijnmakerij gelegen in de wijnregio Burgenland, in het oosten van Oostenrijk. De wijnmakerij wordt gerund door de familie Heinrich en is opgericht door Gernot Heinrich, een getalenteerde wijnmaker en pionier in de biodynamische wijnbouw.

Het wijnhuis staat bekend om zijn focus op biodynamische wijnbouwpraktijken, waarbij het respecteren van het milieu en het behoud van het natuurlijke evenwicht in de wijngaarden centraal staan. Biodynamische wijnbouw omvat het werken met de natuurlijke cycli van de maan en het zonnestelsel om de gezondheid van de wijnstokken en de kwaliteit van de druiven te bevorderen.

Weingut Heinrich cultiveert verschillende druivensoorten, waaronder Blaufränkisch, Zweigelt, St. Laurent, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Blaufränkisch is een van de belangrijkste druivenrassen van de regio Burgenland en produceert rode wijnen met een diepe kleur en kruidige, fruitige aroma's.

De wijnen van Weingut Heinrich worden gemaakt met grote aandacht voor detail en uitstekende vakmanschap, wat resulteert in wijnen van hoge kwaliteit die de unieke kenmerken van het terroir en de druivensoorten weerspiegelen. Ze zijn bekend om hun elegantie, complexiteit en evenwichtige smaakprofielen.

Meer informatie
Product Heinrich Naked Red
Land Oostenrijk
Producent - Brand Weingut Heinrich
Type wijn Rood, Biologisch, Vegan
Regio Niederösterreich
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 14,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 6