Crema di Mandorla Pellegrino

Pellegrino Crema di Mandorla (doos van 6 flessen)

Pellegrino Bip Benjamin

Pellegrino Bip Benjamin (doos van 6 flessen)

Pellegrino Marsala Cremovo All'Uovo (doos van 6 flessen)

€ 58,50
SKU
MON-740086

Pellegrino Marsala

Is een Italiaanse versterkte wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op het westelijk deel van Sicilië. In 1773 is deze wijn “ontdekt” door de Engelse handelsreiziger John Woodhouse. De wijn wordt gemaakt van witte en/of blauwe druiven. Belangrijkste druivenrassen zijn: Grillo, Catarrato, Inzolia, Damaschino, Pignatello en Nero d’Avola. Marsala kent drie groepen van kleurtinten. Oro (goudgeel), Ambra (bruin/amber) en Rubino (robijnrood). De smaken gaan van secco (droog), demisecco (halfdroog) tot dolce (zoet).

Carlo Pellegrino

Carlo Pellegrino is een echt familiebedrijf waar sinds 1880 al Marsala (versterkte wijn) en stille wijn wordt gemaakt. Inmiddels heeft de zevende generatie de dagelijkse leiding over het bedrijf, zowel in de wijngaarden als in de wijnkelder zwaaien zij de scepter. Respect, zorg, liefde en toewijding hebben altijd centraal gestaan in de lange familiegeschiedenis. Deze waarden zijn doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter. Dat maakt de Pellegrino’s één van de meest gerespecteerde wijn makende families van Sicilië.

Pellegrino Marsala Cremovo

Pellegrino Marsala Cremovo is gemaakt op basis van Pellegrino's Marsala Fine. De typische rijke marsalasmaak met toevoeging van ei aroma's.

Wijn - Spijs  

Bereiding van diverse gerechten, zoete nagerechten.

 

Meer informatie
Product Pellegrino Marsala Cremovo All'Uovo
Land Italië
Producent Cantine Pellegrino
Type Witte wijn, Dessert wijn
Regio Sicilië
Druivensoort Catarratto, Grillo, Insolia
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl