Pinot Blanc Villa Wolf

Pinot Blanc Villa Wolf (doos van 6 flessen)

Pinot Noir Villa Wolf

Pinot Noir Villa Wolf (doos van 6 flessen)

Pinot Gris Villa Wolf (doos van 6 flessen)

€ 57,00
SKU
RES-2552

Villa Wolf Pinot Gris

Pinot Gris werd voor het eerst ontdekt in de regio Pfalz. Villa Wolf Pinot Gris wordt gemaakt in een volle, droge stijl van fris fruit en een knapperige textuur. De helft van elke vintage wordt gerijpt in grote, neutrale eikenhouten vaten om diepte en complexiteit in de wijn te krijgen. De andere helft wordt gerijpt in roestvrij staal om de frisheid en het fruit in de wijn te behouden.

Wijn - Spijs

Een uitstekende partner voor zalm, kip of varkensvlees.

Pinot Gris Villa Wolf

Is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Villa Wolf (eigendom van Dr. Loosen) uit de Pfalz regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Pinot Gris druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C.

Villa Wolf

Dit in 1756 in de Pfalz opgerichte domein behoorde twee eeuwen lang tot de toonaangevende wijnbedrijven van de streek. Na een periode van terugval was het wijnwervelwind Ernst Loosen die in 1996 de wijngaarden en wijnproductie overnam. Ernst zorgde voor een frisse wind. Hij werd uitgeroepen tot beste wijnmaker van Duitsland. De Pfalz regio ligt tussen het Haardt gebergte en de Rijn, net ten noorden van de Franse Elzas, en is zo tegen Atlantische invloeden beschermd. Door deze beschutte ligging is het een van de warmere en drogere wijngebieden van Duitsland. Om de kwaliteit van de wijngaarden en het druivenmateriaal hoog te houden, ligt de nadruk op duurzame wijnproductie. In combinatie met de ondergrond van verweerd zandsteen levert dat pure, smaakvolle, rijke, fruitige en mooi minerale wijnen voort, die de authenticiteit van het Pfalz terroir presenteren.

Meer informatie
Product Pinot Gris Villa Wolf
Land Duitsland
Producent Weingut Villa Wolf
Type Witte wijn
Regio Pfalz
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl