Salentein Primus Malbec

Salentein Primus Malbec

Salentein Barrel Selection Malbec magnum

Salentein Barrel Selection Malbec (magnum)

Salentein Barrel Selection Malbec

€ 15,95
SKU
VER-0469164
Salentein Barrel Selection Malbec is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Salentein Barrel Selection Malbec 

Salentein Barrel Selection Malbec is een heerlijke Argentijnse Malbec wijn van Wijnhuis Salentein. De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte water drainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken. De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt.

De Malbec druif is de trots van Argentinië. Salentein Reserve Malbec is dan ook typisch Argentijns: intens en smaakvol! Met de aangename aroma's van rijpe pruimen, cacao en een hint van vanille.

Wijn - Spijs

De ideale wijn bij gegrilde vleesgerechten of wild zoals hazenpeper. Ook heerlijk ná de maaltijd, bijvoorbeeld met harde kazen.

Salentein Barrel Selection Malbec

Salentein Barrel Selection Malbec is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Valle de Uco, Tunuyán, Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Malbec druiven.

Bodegas Salentein

De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, het zeer prestigieuze wijn project van de Nederlander M. Pon. De bodega is gemaakt in de vorm van een kruis wat een snellere doorvoer van het wijnmaak proces geeft. Er wordt tevens volgens het zwaartekracht principe gewerkt.

Meer informatie
Product Salentein Barrel Selection Malbec
Land Argentinië
Producent Bodegas Salentein
Type wijn Rood
Regio Valle de Uco
Druivensoort Malbec
Prijs per fles € 15,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1