Condado De Haza Crianza

Condado De Haza Crianza (doos van 6 flessen)

Artadi Vina El Pison

Artadi Vina El Pison 2015

Dehesa La Granja (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
RES-2001

Alejandro Fernández

In het midden van de jaren tachtig ontdekte Fernández een verlaten heuvelflank aan de oevers van de rivier de Duero. De omstandigheden voor kwaliteits-wijnbouw waren aanwezig: een ligging op het zuiden, een lichte helling van de top van de heuvel tot de rivier en een mozaïek van bodemtypes, met kiezels, klei en kalk voor de nodige nuances. Na drie jaar hard onderhandelen met de eigenaren van de vele individuele percelen kon Alejandro Fernández in 1989 hier zijn eerste 80 hectare aan wijngaarden aanplanten. Het domein Condado de Haza, genoemd naar de nabije stad Haza, is inmiddels bijna 200 hectare groot.

Dehesa La Granja

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Ribera del Duero Spanje.

Deze wijn is gemaakt van Tempranillo druiven. Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 15° C en 18° C.

Dehesa La Granja 

Deze Ribera del Duero wijn heeft een mooie donker kersenrood van kleur met een granaat rode ring. Warm en aromatisch in de neus met zuivere nuances van getoast hout, zwart en rood fruit en een hint van specerijen. In de mond, vol, rond en mild, goed evenwicht tussen het rijpe fruit en de tannines van het hout, met een hint van zwoele vanille in de lange en aanhoudende afdronk. 

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij geroosterd of gegrild lamsvlees, rood vlees, wild en gerijpte harde kazen, in het bijzonder schapenkaas!

Meer informatie
Product Dehesa La Granja
Land Spanje
Producent Alejandro Fernández Tinto Pesquera
Type Rode wijn
Regio Ribera del Duero
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl