Faustino Cava Semi Seco

Faustino Cava Semi Seco (doos van 6 flessen)

Faustino Crianza

Faustino Crianza (doos van 6 flessen)

Faustino Cava Brut Reserva (doos van 6 flessen)

€ 65,70
SKU
MON-211

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino Cava Brut Reserva

Is een heerlijke Spaanse mousserende wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Macabeo en Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 10° C.

Faustino Cava Brut Reserva 

Deze Spaanse Cava is bleekgeel van kleur met een fijne, lang aanhoudende mousse. Deze wijn heeft een intens fris parfum met aroma´s van fruit en een vleugje bloesem. Strak droog van smaak, complex met mooie tonen van rijp fruit en een lange, licht mineralige afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke mousserende wijn die goed past bij zeevruchten, vissoep, kip en gerijpte kaas.

Meer informatie
Product Faustino Cava Brut Reserva
Land Spanje
Producent Bodegas Faustino
Type Sparkling
Regio Penedès
Druivensoort Chardonnay, Macabeo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 10,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl