Faustino Cava Brut Reserva

Faustino Cava Brut Reserva (doos van 6 flessen)

Marques de Riscal Baron de Chirel Reserva

Marques de Riscal Baron de Chirel Reserva (doos van 3 flessen)

Faustino Crianza (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
MON-213

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino Crianza

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Tempranillo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Faustino Crianza 

Deze Spaanse wijn is helder kersenrood van kleur. Faustino Crianza wijn heeft een zacht fruitige geur met subtiele houtnuances en een licht spicy toets. Aangenaam en vol van smaak, zachte tannines en de smaak van gedroogd fruit in de afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij wit en rood vlees (gegrild of in saus), gevogelte, vis in knoflook-peterseliesaus en diverse mediterrane groenteschotels.

Meer informatie
Product Faustino Crianza
Land Spanje
Producent Bodegas Faustino
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl