Salentein Selection Sauvignon Blanc

Salentein Selection Sauvignon Blanc

Salentein Barrel Selection Malbec

Salentein Barrel Selection Malbec

Salentein Barrel Selection Chardonnay

€ 15,95
SKU
VER-0469124
Salentein Barrel Selection Chardonnay is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Salentein Barrel Selection Chardonnay

Salentein Barrel Selection Chardonnay is een heerlijke Argentijnse Chardonnay van wijnhuis Salentein. De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte water drainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken.

De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt. Salentein Chardonnay is een zonnige, stralende en goudgele Argentijnse chardonnay. Elegant en romig. Vol, rijk en zwoel aroma van vanille, honing, caramel, banaan, rijpe ananas en ander tropisch fruit. Ook in de smaak komt dit goed terug in combinatie met fijne vanille en een lichte 'toast' sensatie.

Wijn - Spijs

Uitstekende begeleider van visgerechten. Ga voor zeebaars, gebakken tong of gegrilde tonijn, dit in combinatie met deze Barrel Selection Chardonnay is pure verwennerij!

Salentein Barrel Selection Chardonnay

Salentein Barrel Selection Chardonnay is een heerlijke witte Argentijnse wijn uit de regio Valle de Uco, Tunuyán, Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Bodegas Salentein

De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, het zeer prestigieuze wijn project van de Nederlander M. Pon. De bodega is gemaakt in de vorm van een kruis wat een snellere doorvoer van het wijnmaak proces geeft. Er wordt tevens volgens het zwaartekracht principe gewerkt.

Meer informatie
Product Salentein Barrel Selection Chardonnay
Land Argentinië
Producent Bodegas Salentein
Type wijn Wit
Regio Valle de Uco
Druivensoort Chardonnay
Prijs per fles € 15,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1